Twitter fenomeni @atavrattroll olarak tanınan Ruling ifşalandı!
-->

Twitter fenomeni @atavrattroll olarak tanınan Ruling ifşalandı!



Twitter'da +600.000 takipçisi bulunan ve sahte hesapları bir bir ortaya çıkartan iflaşayan Ruling bu sefer kendisi ifşa edildi. Ruling'i ifşalayan @zetlorento isimli twitter kullanıcısı şunları iletti.

1- Birkaç gündür DM kutusunda Rulling, Süreyya Olcayto ve Salim Çamurdan isimleri ile alakalı şeyler geliyor. Bugün vaktimiz vardı küçük bir araştırma yapalım dedik. Bir de ne görelim? Bu 3'ü aynı kişi. Peki nereden anladık? Rulling'in mailindeki domainin Whois bilgilerine baktık.
Net Whois bilgilerini Godaddy'den araştırabilirsiniz. Peki Süreyya Olcayto kimdir? Aslında böyle birisi yok. Bir erkeğe ait. Peki hangi erkeğe? Flood'a birkaç alıntı paylaşım ve görsel ile devam edelim. Orhan Bey şöyle bir paylaşım yapmış


Bunların hemen ardından @zetlorento paylaşımlarına şu şekilde devam etti.

Alper adında bir kişi DM’den şimdi bunları attı. Görseller fake olabilir diye araştırdık, değil. Çok garip şeyler dönüyor. Avukat bey büyük bir dolandırıcı çetesi olduğunu yazmış. Korkunç bir durum. Şimdi bir flood serisinin ilk maddesini 4. madde olarak ekleyeceğim.



Son olarak @zetlorento isimlı kullanıcı bu paylaşımı yaparak olaya noktayı koyuyor.

Peki Salim Ç. denilen kişi hesabın ilk sahibi mi? Tabi ki değil. ''Baylacivert'' hesabı sürekli kapatılınca kendine ''conquerrorFb' isimli bir hesap açıyor. Sonra hesabının ismini 'atavrattroll' yapıyor. Hesap büyüyünce satıyor. Satan kişi Fatih Gümüş. Araştırabilirsiniz.


Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Altı Sponsor Reklam


Bu Makaleyi Beğendinizmi ?